Herken jij dit ook?

Je zit gevangen in oude, belemmerende patronen. Je zou zo graag jezelf zijn, maar mist het zelfvertrouwen. Wat zullen anderen dan wel niet van mij denken. Kan ik dat wel? Ben ik wel goed genoeg? Altijd aan jezelf twijfelen. Het kost zoveel energie om altijd aan de verwachtingen van anderen te voldoen.

Je weet al heel lang dat je dingen in je leven anders wilt doen. Je mist het zelfvertrouwen en de “know-how” om stappen te zetten. Hoe mooi zou het zijn als je echt in jezelf kunt geloven en de regie in eigen handen durft te nemen. Kortom: te zijn wie je eigenlijk bent en wilt zijn.

Veranderen: je kunt of durft de stap nog niet te zetten.

Zou het niet heel fijn zijn als je kunt zeggen “Nu ga ik” : 

Je wilt het al zo lang, maar het komt er niet van of je weet niet hoe.
Wordt het dan niet eens tijd dat je energie en tijd in jezelf investeert?

Om je hierbij te helpen, heb ik het Vertrouw op jezelf-traject ontwikkeld.

Dit traject bestaat uit een kick off van 60 minuten. We maken tijdens deze kick off een start om inzichten te krijgen in datgene wat jou belemmert of wat jouw patronen in stand houdt.

Daarna volgen nog 5 individuele sessies van 60-75 minuten die we om de 2 tot 3 weken houden. In deze sessies gaan we dieper op de zaken in. We kunnen hierbij gebruik maken van o.a. gesprekken, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)- interventies en/of familieopstellingen.

Je kunt oefeningen krijgen om thuis te doen, zodat je in de praktijk al gelijk aan de slag kunt gaan. Tussen de sessies door is er de mogelijkheid om telefonisch of App-contact te hebben.

Wat levert het jou op?

Handvaten om oude belemmeringen en patronen los te laten, nieuwe patronen te ontwikkelen, zelfvertrouwen te vergroten en de regie in eigen hand te nemen.
Resultaten zijn natuurlijk ook afhankelijk van je eigen inzet en commitment.

Ervaringen van cliënten waren: 

Kortom: eindelijk jezelf kunnen zijn

“Ik ben Joke dankbaar voor de manier waarop zij mij geholpen heeft om inzicht te krijgen in bepaalde patronen die ik mezelf had opgelegd. D.m.v. de toegepaste methodes ( NLP en familieopstelling) heb ik inzicht gekregen in mijn eigen handelen. Ook kreeg ik inzichten waardoor bepaalde patronen zijn ontstaan. Joke weet tot de kern te komen door de juiste vragen te stellen. Joke wist door haar empathische houding mij het vertrouwen te geven om heel diep te gaan.Ik heb het als heel intensief en confronterend ervaren, maar na verloop van tijd voelde ik bevrijding. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om de hulp in te roepen van deze fantastische coach”.

Durf jij de stap te nemen? Stuur mij dan een mail of bel ( best bereikbaar op werkdagen tussen 18.00-19.00 uur) en we maken een afspraak voor jouw kick off.

Investering: Tijd, energie, commitment en €510,00
Betaling in 4 termijnen van €130,00 is mogelijk

Voor zakelijke trajecten wordt a.d.h.v. wensen/vragen een offerte gemaakt. Coaching wordt meestal niet vergoed vanuit uw ziektekostenverzekering. In sommige gevallen is de werkgever bereid bij te dragen in de kosten. Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers kunnen soms aftrekbaar zijn voor de belasting als bedrijfskosten.

Heb je op dit moment geen werk of een uitkering vanuit het UWV? Het UWV heeft beschikbare financiële middelen om herstel en re-integratie te bevorderen, waar je een beroep op kunt doen. 

Ik kan je helpen

Ik kan je helpen om, samen met jou, te onderzoeken welke overtuigingen, gedachtes of patronen jou belemmeren. Inzicht is de eerste stap naar verandering. Tijdens de sessies krijg je handvaten om het proces van verandering in te zetten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Contact

Coachingpraktijk Flore
Joke van Willenswaard
Emmastraat 1
4571 LC Axel

 06 27 44 36 74
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.