Over mij

Mijn naam is Joke van Willenswaard, getrouwd met een lieve man, trotse moeder van 3 volwassen dochters. Mijn man heeft ook 2 volwassen dochters, dus met alle schoonzoons erbij een gezellig groot gezin. Samen hebben we ook kleinkinderen en daar genieten we ontzettend van.

Lees verder

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben als ergotherapeut, besloot ik de studie Professioneel Coach te gaan doen om mijn cliënten beter te kunnen begeleiden. Tijdens die studie ging het vak van coach mij steeds meer te boeien en ik vond hierin mijn passie.
Naast mijn eigen praktijk ben ik parttime als psychodynamisch coach verbonden aan een zorginstelling. Ik begeleid hier zorgmedewerkers.

Zoals ieder leven kent mijn leven ook hoogte- en dieptepunten. Uit de meeste dalen krabbelen we wel weer zelfstandig op. Soms lukt dat niet zonder hulp.

Op het moeilijkste punt van mijn leven heb ik zelf ook de hulp van een coach ingeschakeld. Na een scheiding kwam ik er alleen voor te staan. Ik wist niet goed hoe ik verder moest en hoe ik om moest gaan met datgene wat mij was overkomen. Door allerlei omstandigheden was ik in de loop der jaren ook mezelf als het ware kwijtgeraakt. Hoe moest ik een nieuw leven opbouwen, terwijl ik eigenlijk zelf niet goed meer wist wie ik was? Hoe kon ik mijn zelfvertrouwen en kracht weer terugkrijgen?

Ik had het geluk dat ik een fantastische coach ben tegengekomen. Zij heeft mij inzicht gegeven en de tools om mijn leven weer op de rit te krijgen. Samen met haar kreeg ik voor mezelf helder wat voor mij belangrijk was/ is, wat mijn sterke punten zijn en wat mijn valkuilen. Mede dankzij mijn coach kreeg ik mijn leven weer op de rit en ben ik sterker uit de strijd gekomen dan dat ik erin gegaan ben.
Door weer in mezelf te geloven, kreeg ik vertrouwen in de toekomst en kon ik ook mijn kinderen weer beter ondersteunen in wat ons als gezin was overkomen. Ik leerde niet alleen weer vertrouwen te hebben in mijzelf, maar ook in anderen. Na anderhalf jaar stond ik ook weer open voor een nieuwe liefde.

Betrokkenheid, optimisme, humor en aandacht voor anderen zijn voor mij heel belangrijk.
Van hieruit leef en werk ik.

Door ingrijpende gebeurtenissen en belemmerende overtuigingen kan je niet altijd zijn wie je wilt zijn. Vaak vertaalt dit zich in weinig zelfvertrouwen en de vragen “Wie ben ik eigenlijk?” en “Hoe moet ik verder?” In mijn praktijk hoop ik andere vrouwen te kunnen helpen om weer vertrouwen in zichzelf te hebben, de beste en sterkste versie van zichzelf te worden en de regie over hun leven weer in eigen hand te nemen. 

“VERTROUWEN IN JEZELF IS HET MOOISTE GESCHENK DAT JE AAN JEZELF KUNT GEVEN”

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen
of heb je andere vragen?
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. 

Contact opnemen

Contact

Coachingpraktijk Flore
Joke van Willenswaard
Emmastraat 1
4571 LC Axel

 06 27 44 36 74
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.